Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της τοξικολογικής της Ειρήνης Λαγούδη – «Είναι αυτοκτονία»

Η 44χρονη είχε πλήρη αντίληψη για όσα συνέβαιναν μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν τον θάνατό τηςΔεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας μέσα στο όχημά της«Είναι αυτοκτονία», επιμένει ιδιωτικός ντετέκτιβ

Ενώ Αρχές και οικογένεια αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας, διέρρευσαν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών,

αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)

Δείτε επίσης: Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 44χρονη μητέρα από το Μεσολόγγι – Τι έδειξε η νεκροψία

Δείτε επίσης: Αδερφός 44χρονης: Η Ειρήνη δολοφονήθηκε – Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε (video)

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Δείτε επίσης: Νέα μαρτυρία – ντοκουμέντο για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη (video)

Πάντως η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με το LiveNews, ο λόγος που καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών, είναι γιατί είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Βέβαιος για αυτοκτονία ο ιδιωτικός ερευνητής

Στο μεταξύ, την πεποίθησή του πως πρόκειται για αυτοκτονία εξέφρασε σε επικοινωνία που είχε μαζί του το agriniowebradio ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, αναφορικά με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

Δείτε επίσης: Νέα έρευνα των πραγματογνωμόνων στο αυτοκίνητο της 44χρονης από την Αιτ/νία

Ο κ. Στρατής που κλήθηκε να ερευνήσει και αυτός την υπόθεση από τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Ταουξή, είπε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε στην οικογένεια. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι «παίζουν με τον πόνο της».

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Δείτε επίσης: Η οικογένειά της 44χρονης Ειρήνης κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

«Το πρόβλημα υγείας και οι αναρτήσεις που «κατέβηκαν»

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αναρτήσεις που έκανε στο Facebook ο Σωκράτης Στρατής, ώρες μετά την παραίτησή του, κατέβηκανλίγο αργότερα από το προφίλ του… Στην ανάρτηση μεταξύ άλλων μιλούσε για “πρόβλημα υγείας” που φέρεται να αντιμετώπιζε η 44χρονη.

«Αυτοκτονία φίλοι μου και αν συνδυαστεί με την έστω ελλιπή προς το παρόν ιατροδικαστική έκθεση αυτό είναι το συμπέρασμα. Και όχι μόνο αυτό πιστεύω ότι θα ζούσε σήμερα αν είχε αντιμετωπιστεί σωστά η αγωγή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πρέπει να υπάρχουν ευθύνες γι’αυτό…», έγραφε μεταξύ άλλων ο ερευνητής στο Facebook.

Δείτε επίσης: Όλα τα νέα στοιχεία – «φωτιά» για την 44χρονη – Γιατί το ρολόι σταμάτησε στις 19:40 (video)

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Με πληροφορίες από το patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα