Τι αλλάζει ο Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού – Ποιοι «ερυθρόλευκοι» δεν προλαβαίνουν τον αγώνα

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» προετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ την ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί με εντελώς διαφορετικό σχηματισμό για την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (19.30) στο Φάληρο.

Ο μοναδικός που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις είναι ο Ούρος Τσόσιτς που συνεχίζει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και πλέον συμπεριλαμβάνεται στους μακροχρόνια απόντες μαζί με τους Μάνταλο, Γιόχανσον. Ο Σέρβος έχει παίξει μόλις 45 λεπτά

εναντίον του Πλατανιά τους τελευταίους 2,5 μήνες και συνεπώς θα αργήσει να βρεθεί σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Από εκεί και πέρα, όμως, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με εντελώς διαφορετικό σχηματισμό στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου. Ο Όγκνιεν Βράνιες θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, αφού η παρουσία του σε τέτοια ματς θεωρείται υπεραπαραίτητη.

Δείτε επίσης: «Κράξιμο» στον Βράνιες από οπαδούς της ΑΕΚ επειδή δεν πήγε στην προπόνηση

Το ρίσκο, ωστόσο, είναι υψηλό λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος (αδικαιολόγητη απουσία από την προπόνηση) της περασμένης εβδομάδας, αλλά και έλλειψης ρυθμού. Από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά, ο Βόσνιος έχει παίξει μόνο στην αδιάφορη ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (9 Ιανουαρίου).

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Αντρέ Σιμόες μετά από απουσία 1,5 μήνα λόγω θλάσης, ενώ βέβαιη θεωρείται η επιστροφή του Έλντερ Λόπες στην αριστερή πτέρυγα, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Σοτζέι Μασούντ, Κώστας Γαλανόπουλος. Άρα ο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τη σχήμα που παρέταξε στη Λάρισα. Η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο μετά το τέλος της απογευματινής (18:00) προπόνησης.

Δεν προλαβαίνουν Οφόε και Ελαμπντελαουί

Δύσκολο, αν όχι απίθανο, κρίνεται το να προλάβουν το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Οτζίτζα Οφόε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία για το μεθαυριανό ματς και η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να προλάβει, τουλάχιστον ο νορβηγός παίκτης, το επόμενο ματς του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα