Θυμήθηκαν ξανά την κίνηση μεγαλείου του Χέντερσον στον πατέρα του (video)

Ο Τζόρνταν Χέντερσον είχε συγκινήσει με μια κίνησή του στον τελικό του Champions League και την θυμήθηκαν πολλοί την Κυριακή (17/6), όταν ο αρχηγός της Λίβερπουλ είχε γενέθλια και πάτησε τα 29. Μια κίνηση με αποδέκτη τον πατέρα του που ήταν άρρωστος.

Αυτός ήταν ο παίκτης που σήκωσε για τους «κόκκινους», το βαρύτιμο τρόπαιο του στον ουρανό της Μαδρίτης. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, λίγα λεπτά μετά την απονομή πρωταγωνίστησε σε μια άκρως συγκινητική στιγμή.

Πιο

συγκεκριμένα, ο άγγλος χαφ κατευθύνθηκε κλαίγοντας στην αγκαλιά του πατέρα του, ο οποίος έπασχε από καρκίνο του φάρυγγα και είχε, μάλιστα, ζητήσει από τον γιο του να μην πάει να τον επισκεφτεί στη διάρκεια της αποθεραπείας του. Πρόκειται αναμφίβολα για μια συγκλονιστική σκηνή.

Henderson’s dad had throat cancer and asked him not to see him while he was going through treatment. I’ve hugged a parent in the same way for similar reasons and this video is definitely the highlight of the season pic.twitter.com/FgSlaYUUdY

— Amol Rajan (@amolrajan) 2 Ιουνίου 2019

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ στα γενέθλιά του είπε πως δεν έχει ξεχάσει το πάρτι που στήθηκε στην πόλη, όταν η ομάδα επέστρεψε από την Μαδρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα