Θύμα… καθαριότητας τα γκράφιτι του Banksy στο μετρό – Μεταμφιέστηκε σε τεχνικό απολύμανσης για να «εισβάλλει» στα βαγόνια (video)

Τα νέα γκράφιτι του διάσημου καλλιτέχνη Banksy στο μετρό του Λονδίνου που αναφέρονταν στον κορονοϊό και τη χρήση μάσκας καθάρισαν κατά λάθος οι υπεύθυνοι καθαριότητας καθώς δεν αναγνώρισαν την υπογραφή του.

Ο Βρετανός, το πρόσωπο του οποίου παραμένει άγνωστο, έφτιαξε σε διάφορα σημεία σε βαγόνια του μετρό τους χαρακτηριστικούς

του αρουραίους θέλοντας να ενθαρρύνει τον κόσμο να χρησιμοποιεί μάσκα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Τους συνόδευσε με το σύνθημα «Αν δεν βάλεις μάσκα, δεν μπαίνεις», ενώ σε άλλο σημείο, έγραψε τη φράση «Μπήκα σε καραντίνα αλλά ξανασηκώθηκα».

Ο καλλιτέχνης βιντεοσκόπησε και δημοσίευσε στο Instagram, τη μυστική αποστολή του στο μετρό, όπου για να εισβάλλει μεταμφιέστηκε σε τεχνικό απολύμανσης, κρατώντας τον ειδικό εξοπλισμό που αντί για απολυμαντικό περιείχε χρώματα.

View this post on Instagram

. . If you don’t mask – you don’t get.

A post shared by Banksy (@banksy) on Jul 14, 2020 at 6:30am PDT

Όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι καθαρισμού, δεν αναγνώρισαν την υπογραφή του Banksy και αφαίρεσαν τα έργα όπως, εξάλλου, ορίζουν οι κανόνες σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται αυστηρά τα γκράφιτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα