Θύμα απαγωγής η μητέρα του βραζιλιάνου άσου Τάισον – Την απελευθέρωσαν οι αστυνομικοί (εικόνες – video)

Στιγμές τρόμου έζησε η μητέρα του διεθνή Βραζιλιάνου άσου της Σαχτάρ Τάισον, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ελευθερώσουν. Η Ροσαντζέλα Φρέντα έπεσε θύμα απαγωγής και η κάμερα ασφαλείας, που έχει ο διεθνής παίκτης στο πατρικό του, κατέγραψε τη στιγμή που οι δράστες την άρπαξαν από το σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Πελότας της Βραζιλίας και η μητέρα του ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ βγήκε στον φράχτη έξω από το σπίτι της, επειδή κάποιος της έφερε λουλούδια. Μόνο που έπεσε σε… παγίδα, καθώς αυτό ήταν το κόλπο των απαγωγέων, οι οποίοι την άρπαξαν, την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ευτυχώς όμως η περιπέτειά της είχε αίσιο και γρήγορο τέλος. «Είναι καλά. Πέρα από τον τρόμο που έζησε, δεν έχει τραυματιστεί», δήλωσε ο αστυνομικός Ραφαέλ Λόπες, ενώ συμπλήρωσε ότι οι απαγωγείς δεν πρόλαβαν να ζητήσουν λύτρα διότι οι αρχές έφτασαν στο κρησφύγετο των δραστών.

Να αναφέρουμε ότι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν, ενώ ένας κατάφερε να διαφύγει. Ο πρώτος είναι γνωστός εγκληματίας της περιοχής, που έχει καταδικαστεί για δολοφονία και ναρκωτικά, ενώ κρησφύγετο η αστυνομία βρήκε όπλα, κοκαΐνη και μαριχουάνα. Όσο για τη μητέρα του Τάισον εκείνη βρέθηκε με τα χέρια δεμένα στο γκαράζ του σπιτιού.

Στη Βραζιλία είναι συχνό φαινόμενο οι απαγωγές ανθρώπων ή συγγενών τους από οικογένειες που έχουν χρήματα… Ο Τάισον βρέθηκε και στη Ρωσία με την αποστολή στης εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Δείτε το βίντεο με τις τρομακτικές στιγμές από την απαγωγή της μητέρας του Τάισον:

Ο διεθνής άσος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη μητέρα του

Polícia frustra sequestro da mãe do atacante Taison e prende suspeitos.
Rosângela Freda foi encontrada em porta-malas de carro no interior de Pelotas e passa bem. pic.twitter.com/wvvAjA6uXd

— Vai-e-Vem (@vaievem_futebol) 16 Ιουλίου 2018

Após ser sequestrada mais cedo em Pelotas-RS, Rosângela Barcellos Freda, mãe do jogador Taison da Seleção Brasileira e do Shakhtar Donetsk, acabou de ser encontrada pela polícia num porta-malas de um carro na zona rural da própria cidade gaúcha. Quatro sequestradores foram presos pic.twitter.com/zrbGAjhYv3

— Rádio Esporte Clube (@rdesporteclube) 16 Ιουλίου 2018

A mãe do Taison, Rosângela Barcellos Freda, foi sequestrada em Pelotas. Informação da Rádio GreNal confirmada pela Brigada Militar.

Não há mais informações sobre o caso nesse momento. Restam nossas energias positivas para que tudo ocorra bem. pic.twitter.com/K68I8fJBeT

— 1909 (@1909oficial) 16 Ιουλίου 2018

A mãe do jogador Taison, dona Rosângela Barcellos Freda, foi sequestrada na tarde desta segunda-feira em Pelotas. A Brigada Militar confirmou o fato. Ainda não há mais informações.
Compartilhem!!! pic.twitter.com/1rWoK4MJAm

— Planeta da Bola (@planetadabolabr) 16 Ιουλίου 2018

Brezilya’da silahlı bir grup tarafından kaçırılan Brezilyalı ünlü futbolcu Taison’un annesi Rosangela Freda kurtarıldı. pic.twitter.com/GNju0cHCqM

— Mamafih365 (@Mamafih365) 17 Ιουλίου 2018

Keywords