Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν

Σε θλίψη βύθισε και τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο θάνατος του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος είχε ιδιαίτερα αγάπη στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, υπήρξε πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και πρόεδρος της EΠAE.

Η Super League εξέδωσε συλλυπητήρια

ανακοίνωση για τον θάνατό του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Συλλυπητήρια από ΑΕΚ

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης όλων των Ελλήνων, Χάρρυ Κλυνν, υπήρξε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής με την καυστική του σάτιρα και όχι μόνο, δημιούργησε νέους δρόμους στην τέχνη, ενώ υπηρέτησε ανιδιοτελώς, εκτός από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τον οποίο λάτρεψε, και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας της ΑΕΚ στους οικείους του. Μακάρι το έργο του να βρει άξιους συνεχιστές!».

Keywords
Τυχαία Θέματα