Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο – Βρέθηκε γυναίκα κρεμασμένη από μονόζυγο

Χωρίς λόγια παραμένουν οι Αρχές για την τραγωδία που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Espresso», ο φύλακας του σταδίου βρήκε το άψυχο κορμί μιας εντυπωσιακής γυναίκας, που κρεμόταν από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόγχο από λουρί σκύλου, που είχε περάσει στον λαιμό της

Ο φύλακας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, για να ρίξει φως στην αινιγματική σκηνή, η οποία είχε στηθεί στο υπαίθριο γυμναστήριο με θέα το Παναθηναϊκό Στάδιο. Oπως διαπιστώθηκε, η

νεκρή ήταν μια 25χρονη η οποία φορούσε επίσημα ρούχα. Πάνω της βρέθηκαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα και το τηλέφωνό της.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, έως ότου «μιλήσει» η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για την τραγική κατάληξη.

Οι οικείοι της, δηλαδή η μητέρα και ο έλληνας σύντροφός της άτυχης κοπέλας, εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

(Με πληροφορίες από espresso.gr)

Πηγή: Θρίλερ στο Καλλιμάρμαρο – Βρέθηκε γυναίκα κρεμασμένη από μονόζυγο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα