Θρίλερ με τη δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο – Έγινε και δεύτερη νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή στις σορούς του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του.Η αστυνομία αναζητά τα αίτια του στυγερού εγκλήματος

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η Κύπρος από την στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στη Λευκωσία. Τα αίτια του εγκλήματος αναζητούνται όπως φυσικά και ο δράστης.

To απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε και η δεύτερη νεκροτομή στις σορούς του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του. Ο ιατροδικαστής δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive,

τα αποτελέσματα δεν θα είναι ανατρεπτικά.

Η πρώτη νεκροψία – νεκροτομή, που είχε γίνει από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, έδειξε πως το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος, δεν απέκλεισαν την περιοχή, με αποτέλεσμα 3 και 4 τα ξημερώματα να περάσουν τα απορριμματοφόρα και να αδειάσουν τους κοντινούς κάδους, όπου ίσως ο δράστης να είχε πετάξει το μαχαίρι και άλλα τεκμήρια της άγριας δολοφονίας!

Συνεχίζονται οι έρευνες

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι ανακριτές έχουν διαμορφώσει μια πρώτη εικόνα όσον αφορά γενικότερα το έγκλημα». Επεσήμανε, δε, ότι τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και γίνεται μια συνεχής αξιολόγηση των στοιχείων.

Όπως ανέφερε «σ’ αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να δηλώσουμε τίποτε περισσότερο», τονίζοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Σημείωσε ακόμα, πως συνεχίζονται να λαμβάνονται καταθέσεις από πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου ζεύγους και ότι το βράδυ της Παρασκευής έγινε ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας με την ανακριτική ομάδα και το ΤΑΕ, όπου έγινε ανασκόπηση των ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα