Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που «θέρισε» γιαγιά και εγγονάκι – Τι λένε οι δικηγόροι του

Θετικό ήταν το δείγμα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγόΤο ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε δεν έχει γίνει ακόμα γνωστόΤι υποστηρίζουν οι συνήγοροι του 28χρονου

Θετικό ήταν το δείγμα του αλκοτέστ του 28χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου την Κυριακή 26/8. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του.

Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους

αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα, όπου και εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, πάντως, δεν εγκατέλειψε τα θύματα του, αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα 6 μηνών.

Τέσσερις εξωσωματικές είχε κάνει η μητέρα του αγοριού

Μία τραγική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με την Real News, η μητέρα του άτυχου αγοριού είχε κάνει τέσσερις εξωσωματικές πριν καταφέρει να φέρει στον κόσμο τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα.

(πληροφορίες: PatrasTimes)

Keywords
Τυχαία Θέματα