Συνελήφθη ο 45χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε τον 87χρονο πατέρα του (video)

Συνελήφθη, τελικά, στην Καλαμαριά από άνδρες της ΕΛΑΣ, ο 45χρονος γιος του 87χρονου άνδρα που έχασε την ζωή του από την φωτιά στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή του Πάσχα (19/04).

Ο 45χρονος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου πατέρα του. Ο άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα,

χρησιμοποιώντας και ειδικό υγρό, και να άφησε τον πατέρα του αβοήθητο, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι αντιμετωπίζει ο φερόμενος ψς δράστης ψυχολογικά προβλήματα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας μαζί με τα δύο τους παιδιά. Το πρωί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και στο σημείο άμεσα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ο 86χρονος άντρας, ενώ τραυματισμένη με εγκαύματα απεγκλωβίστηκε η συζύγός του.

Οι Αρχές κατά τη διάρκεια του περιστατικού εντόπισαν τον έναν γιο, όχι όμως και τον δεύτερο, τον οποίο καταζητούσαν μέχρι το απόγευμα.

Όπως μετέδωσε ο «Alpha», το βράδυ της Ανάστασης υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 86χρονου κατάκοιτου πατέρα και του γιου. Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (19/04), ο 45χρονος, ξύπνησε νωρίς, πήγε στο δωμάτιο του πατέρα του, τον περιέλουσε με υγρό και τον έβαλε φωτιά. Ο 86χρονος καθώς ήταν κατάκοιτος, ήταν αδύνατο να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο διαμέρισμα, από το οποίο απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη με εγκαύματα η μητέρα καθώς και ο δεύτερος γιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 45χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου πατέρα του.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός από δυνάμεις της Π.Υ. πρωινές ώρες σήμερα (19-04-2020) στο εσωτερικό της οικίας τους έπειτα από πυρκαγιά. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Πηγή: lawandorder.gr, epilogestv, ALPHA, voria.gr, astynomia.gr

Πηγή: Συνελήφθη ο 45χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε τον 87χρονο πατέρα του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα