Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς τη νύχτα (video)

Για ακόμα μία φορά συνέβησαν επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη δυτική είσοδο στην Θεσσαλονίκη με έναν 25χρονο τραυματισμένο να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στην περιοχή της Περαίας σημειώθηκε εμπρησμός σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι απίστευτες σκηνές βίας συνέβησαν και την Πέμπτη (04/06) το απόγευμα στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη… Συγκεκριμένα, ομάδα αλλοδαπών, 5-6 άτομα, με ξύλα στα χέρια κυνήγησε και ξυλοκόπησε έναν άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν

μπροστά στα μάτια του κόσμου. Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές από το σημείο, αφέθησαν, όμως, ελεύθεροι καθώς δεν είχαν σχέση με το συμβάν. Το θύμα υποστήριξε ότι του απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ η ΕΛΑΣ προσπαθεί να εντοπίσει τα κίνητρα της επίθεσης αυτής.

Πριν από μερικές ημέρες, θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε ένας 40χρονος Πακιστανός, στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων, όταν και έγιναν τέσσερις προσαγωγές.

Επίσης, άγριος καβγάς μεταξύ αλλοδαπών με τρεις τραυματίες είχε σημειωθεί στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα