Θεσσαλονίκη: Νοσηλευτές στην Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών

Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών – Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που λειτουργεί τον Ξενώνα Ευόσμου «ΙΡΙΣ» και το Οικοτροφείο «Καλλιρρόη» στο Ν.Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη δύο ΤΕ Νοσηλευτών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους με τα δικαιολογητικά όπως αναλυτικά προσδιορίζονται στο

Αναλυτικό Τεύχος Προκήρυξης , αυτοπροσώπως στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση Μοναστηρίου 107-109, 5ος όροφος Τ.Κ. 54627 Θεσσαλονίκη ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΨΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΨΥΚΑ ΣΤΟ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Η φόρμα της αίτησης συμμετοχής βρίσκεται στο αναλυτικό τεύχος προκήρυξης που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του φορέα www.epsyka.gr

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την Τρίτη 14/01/2020 και λήγει την Παρασκευή 31/01/2020. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ήτοι Παρασκευή 31-01-2020 και ώρα 15.00μ.μ (καταληκτική ημερομηνία της παραλαβής από την ΕΨΥΚΑ ).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες από 10.30΄- 14.30΄ στο τηλ. 231 0 511207.

Η προκήρυξη:

Πηγή: Θεσσαλονίκη: Νοσηλευτές στην Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα