Θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (µέχρι 34 ηµεροµίσθια από την ηµεροµηνία πρόσληψής τους και µέχρι 30-11-2017) συνολικού αριθµού τριών (3) ατόµων µε ειδικότητα εργάτες αποθήκης για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράµµατος καταπολέµησης του δάκου της ελιάς στη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Κύριο έργο των εργατών αποθήκης θα είναι η φορτοεκφόρτωση και τακτοποίηση των υλικών δακοκτονίας, καθώς και η παράδοση αυτών στους εργολάβους δακοκτονίας από

την αποθήκη δακοκτονίας της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα, που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων θέσης που επιλέγουν.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Θεσσαλίας Γενική ∆ιεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακών Ενότητων Μαγνησίας & Σποράδων Ιωλκού- Αναλήψεως ∆οικητήριο- 380 01 Βόλος (τηλ. επικοινωνίας: 2421352417 )

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόµενων θα υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσµίας δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από 14/06/2017 έως και 23/06/2017 και ώρα 15:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα