Θέμος Αναστασιάδης: Φεύγεις από τη ζωή και πριν φύγει η ψυχή, έχουν φύγει πριν τα tweets και τα τρολλ και γίνεται μια τρομακτική βαβούρα

Η καλύτερη απάντηση για τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για τον Θέμο Αναστασιάδη μετά τον θάνατό του την είχε δώσει ο ίδιος όταν είχε πεθάνει ο Μηνάς Χατζησάββας τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους νεκρούς. Ο παρουσιαστής τότε είχε πάρει θέση απαντώντας στα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Αυτό που λένε πως ούτε να πεθάνει κανείς δε μπορεί, βρήκε πραγματικά, κυριολεκτικά το πλήρες νόημά του στην περίπτωση του Μηνά Χατζησάββα. Παλιά ήθελες να πεθάνεις και πέθαινες, είχαμε κάνα λόγο, κάνα επικήδειο. Τώρα δεν τα προλαβαίνουν καν αυτά. Φεύγεις από τη ζωή και πριν

φύγει η ψυχή, έχουν φύγει πριν τα tweets και τα τρολλ και γίνεται μια τρομακτική βαβούρα, την ώρα που δεν έχεις πάει καν στο χώμα. Και τι μένει από έναν μεγάλο δημιουργό; Μένει το κουτσομπολιό. Και όσο πιο φθηνό, όσο πιο χυδαίο, τόσο πιο πολλοί είναι εκεί» και συμπλήρωσε τονίζοντας:

«Και από αυτά που είπε ο Φαήλος για την αξύριστη νύφη, τον αξύριστο σύζυγο… Δε λέγονται αυτά τα πράγματα την ίδια μέρα. Αν θες να κάνεις μαύρο χιούμορ, κάντο μετά. Δε γίνεται να αμολάς ό,τι σου έρχεται στο κεφάλι! Υπάρχουν, όμως και άλλες πτυχές. Εξ’ όσων γνωρίζω, δεν είδα ποτέ τον Μηνά Χατζησάββα, όσο ήταν στη ζωή, να γίνεται ακτιβιστής για τα δικαιώματα του ενός ή του άλλου. Έζησε τη ζωή του θαρρετά, με αξιοπρέπεια και διακριτικά. Χωρίς να κρύβεται και χωρίς να επιδεικνύεται. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί την ημέρα της κηδείας του πρέπει η άλλη πλευρά να βρει τη ευκαιρία να περάσει μηνύματα. Δε θέλουμε μηνύματα όταν είμαστε στα μνήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα