Θέλει σπουδές και ηθοποιία ο Ρονάλντο – Το «τρελό» ποσό που έδωσε για διαμονή στο Ντουμπάι (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποτελεί έναν από τους «μύθους» του ποδοσφαίρου, όταν σταματήσει την μπάλα, με όσα έχει πετύχει στα γήπεδα και ο πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους αποκάλυψε πως σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα, όταν… κρεμάσει τα παπούτσια του, με το βλέμμα του στις ακαδημαϊκές σπουδές και στην ηθοποιία.

Ο διεθνής άσος ξόδεψε, μάλιστα, «τρελό» ποσό – κοντά στα 100.000 ευρώ – για διαμονή του στο Ντουμπάι, όπου σήκωσε στο Ντουμπάι το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο στα «Globe Soccer Awards

2019», έχοντας μαζί του τη γυναίκα του, την εκρηκτική Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του.

Συνάντησε, μάλιστα, και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κάνοντας μαζί και προπόνηση, έπαιξε μπάλα με παιδάκι από το Καζακστάν χωρίς πόδια, που είναι φανατικός υποστηρικτής του.

Un premio mas para CR7: en los Dubai Globe Soccer Awards, Cristiano Ronaldo se quedó con el premio al Mejor Jugador del 2019. pic.twitter.com/DveWdAhXY6

ESPN Fútbol Club (@ESPNFutbolClub) 29 Δεκεμβρίου 2019

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην αραβική χερσόνησο για τα βραβεία «Globe Soccer Awards 2019», κάνοντας και διακοπές την περίοδο των Χριστουγέννων. Σε ομιλία του, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναφέρθηκε στο πως φαντάζεται τη ζωή του μακριά από τα γήπεδα. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ της «γηραιάς κυρίας» αρχικά παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να αγωνίζεται μέχρι και τα 40 του χρόνια, ενώ στη συνέχεια όπως είπε θα ήθελε να ασχοληθεί με τις σπουδές του και να προσπαθήσει να συμμετάσχει σε ταινία στον κινηματογράφο.

«Δεν είχα ποτέ μία άσχημη σεζόν στη ζωή μου επειδή είμαι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις. Πάντα παίζω με την πρόθεση να νικάω. Τη στιγμή που το σώμα μου δεν θα μπορεί πια να ανταποκριθεί με τον κατάλληλο τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα είναι η ώρα για μένα να σταματήσω. Πολλά χρόνια πριν, η ιδανική ηλικία για να σταματήσει ένας παίκτης ήταν 30 ή 32 ετών, τώρα βλέπεις ακόμα παίκτες που έχουν φτάσει τα 40 χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Ρονάλντο και προσέθεσε:

«Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Έστιάζω πολύ στο να μελετώ, να μαθαίνω, επειδή δυστυχώς οι σπουδές που έχω κάνει δεν απαντούν σε όλα τα ερωτήματα που έχω στο μυαλό μου. Ένα πράγμα επίσης που με γοητεύει είναι να προσπαθήσω να πάρω μέρος σε ταινία».

Cristiano Ronaldo at the International Sports Conference in Dubai. pic.twitter.com/LpzggekWxc

— Phenomenal Reporters (@PhenoReporters) 29 Δεκεμβρίου 2019

Ξόδεψε ασύλληπτο ποσό για διαμονή στο Ντουμπάι, στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου

Την ίδια ώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλων των εποχών και σίγουρα η λέξη έξοδα δεν τον απασχολεί διόλου. Βγάζει πολλά και ξοδεύει πολλά, όπως έχει δείξει και τις φορές που έχει στην Ελλάδα.

Ο σταρ της Γιουβέντους πήγε και στο Ντουμπάι προκειμένου να «αποφορτιστεί» από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας μαζί φυσικά την οικογένειά του. Έμεινε στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου και πλήρωσε περί τα 25.000 ευρώ για κάθε βραδιά. Διέμεινε εκεί για τέσσερις, συνεπώς μόνο για τη διαμονή του δαπάνησε 100.000 ευρώ.

Burj Khalifa in Morning the Morning of UAE.#meGallery.@khaleejtimes @timesofoman @TeamUAEAbuDhabi pic.twitter.com/Y0qhOGhq9E

— Middle East Gallery. (@GlobalN52256507) 29 Δεκεμβρίου 2019

Σημειώνεται ότι για τη διαμονή του o 35χρονος άσος επέλεξε τον πύργο «Μπουρζ Καλίφα», ο οποίος αποτελεί το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο με ύψος 828 μέτρα. Συγκεκριμένα νοίκιασε μια σουίτα έκτασης 400 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι υπερπολυτελής και σχεδιασμένη από τον Τζόρτζιο Αρμάνι. Σε 30 από τους ορόφους του «Μπουρζ Καλίφα» εκτείνεται, άλλωστε, το ξενοδοχείο του γνωστού σχεδιαστή μόδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνάντησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κάνοντας και προπόνηση μαζί:

Teaching @DjokerNole how to jump!! Was a pleasure to see you and train with you my friend!! pic.twitter.com/zDvNMhMaBm

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 27 Δεκεμβρίου 2019

Teaching @DjokerNole how to jump!! Was a pleasure to see you and train with you my friend!! pic.twitter.com/GgMr9rAUEf

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 27 Δεκεμβρίου 2019

You always make me feel so special ‍‍‍ pic.twitter.com/uP829hwvgT

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 27 Δεκεμβρίου 2019

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, vivasport.gr)

Πηγή: Θέλει σπουδές και ηθοποιία ο Ρονάλντο – Το «τρελό» ποσό που έδωσε για διαμονή στο Ντουμπάι (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα