Πλεύρης εναντίον Πλεύρη και στη μέση ο… Λαγός

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, γνωστός σε όλους για τις ιδέες του, ανέλαβε την υπεράσπιση του Γιάννη Λαγού και κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου, μιλώντας για «υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ακόμη και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων».

Ο γιος του και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι ένα τέτοιο αίτημα εκθέτει όποιον

το υποβάλλει και πως «η Δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν».

«Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές,που εφάρμοσαν τον νόμο και απεδωσαν δικαιοσυνη,μετα την εκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει.Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές,που εφάρμοσαν τον νόμο και απεδωσαν δικαιοσυνη,μετα την εκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει.Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν.

Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) October 12, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα