Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος – Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ να κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και δύο τραυματίες.

Αναλυτικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε μετά τη σύγκρουση ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα με μοτοσικλέτα με δύο επίσης επιβάτες.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που είχαν σαν αποτέλεσμα η μηχανή να διαλυθεί εντελώς και η παραλιακή λεωφόρος να παραμείνει κλειστή για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Οι

ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, με την κατάστασή τους να είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάννειο ενώ οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σημειώνεται ότι στις 21:10 το βράδυ αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος, που είχε διακοπεί λόγω του τροχαίου.

Τραυματισμένο άτομο #απεγκλωβίστηκε από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ , συνέπεια τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 26, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα