Θα ξαναέκανε εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο ο Θεοδωράκης (video)

Πρεμιέρα με ένα δίδυμο «φωτιά» έκανε το βράδυ της Τρίτης η «Ελληνοφρένεια», αφού στον ρόλο του παρτενέρ του Τσολιά, ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σε μία αλά «Πρωταγωνιστές» εμφάνιση, θυμήθηκε τον παλιό του δημοσιογραφικό εαυτό, με μνήμες όμως… όχι και τόσο ευχάριστες.

Και αυτό διότι ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς δήλωσε μετά παρρησίας ότι βεβαίως και θα ξαναέκανε εκπομπή με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

«Θα ξαναέκανα εκπομπή με

τον Μιχαλολιάκο. Η εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, όχι με όρους θεαματικότητας, αλλά γιατί για πρώτη φορά τέθηκαν όλα τα ζητήματα που σήμερα συζητάμε για τη Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχε κανένα ερώτημα «γλειφτικό».

Δηλαδή δεν ήταν τα ερωτήματα «πώς περνάτε στις διακοπές». Ήταν: «έχετε εγκληματικές ομάδες που κυνηγάνε μετανάστες σε όλη τη χώρα», «είσαστε θιασώτες του Χίτλερ». Το τέρας δεν το κρύβεις. Το τέρας το δείχνεις και του λες ευθέως, τολμηρά τα πράγματα».

Βέβαια το διάστημα εκείνο ήταν που η Χρυσή Αυγή «εκκολάφθηκε» αρκετά, χάρη και στη μεγάλη προβολή που έλαβε από πολλά ΜΜΕ, γεγονός που οδήγησε και στην κοινοβουλευτική της είσοδο και τα γνωστά επακόλουθά της.

Το πώς ο Σταύρος Θεοδωράκης αντιλαμβάνεται ως «χρήσιμη» -τώρα πια- την προβολή της οργάνωσης που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, μάλλον είναι κάτι που χρήζει ανάλυσης και εξήγησης…

Keywords
Τυχαία Θέματα