Τεταμένη η κατάσταση στη Μάνδρα: Η δήμαρχος μιλά για τις μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο

Η επόμενη μέρα της άγριας συνεδρίασης στο δημοτικό συμβούλιοΚαταγγελίες της δημάρχου για μέλος της αντιπολίτευσηςΕξηγήσεις για ποιον λόγο δεν παρευρέθηκε στη συνεδρίαση

Στο «κόκκινο» εξακολουθεί να βρίσκεται η ένταση στην περιοχή της Μάνδρας, αφού τα επακόλουθα των φονικών καταιγίδων στην περιοχή έχουν μεταφερθεί και στο πολιτικό κομμάτι, με τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να είναι θυελλώδης και τους συμβούλους να «πιάνονται στα χέρια».

Σήμερα, Τετάρτη, η δήμαρχος της περιοχής, Ιωάννα Κριεκούκη βγήκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να μιλήσει για τα επεισόδια που σημειώθηκαν.

Αναφερόμενη

στον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος επεσήμανε ότι ήταν απούσα από τη συνεδρίαση, -με αποτέλεσμα τελικά να έρθει στα χέρια με άλλους παρευρισκόμενους- υποστήριξε ότι πρόκειται για «τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης που έρχεται πέντε φορές τον χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο για καβγά».

Δείτε επίσης: Άγριο ξύλο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μάνδρας (video)

«Ο κ. Σαμπάνης είναι ο Κωνσταντινέας της Μάνδρας είναι ο δημοτικός σύμβουλος που θα έρθει πέντε φορές και θα κάνει φασαρία», τόνισε η κυρία Ιωάννα Κριεκούκη.

Δείτε επίσης: «Μαλλιά κουβάρια» ο Κωνσταντινέας με τη δήμαρχο Μάνδρας (video)

Ακόμη, είπε ότι «θεώρησε αναγκαίο να πουλήσει εφέ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που είμαστε διαλυμένοι, να πει“πού είναι ο δήμαρχος, πού τα δίνετε τα τρόφιμα». «Οι δημοτικοί σύμβουλοί μου που είναι έξι ημέρες άυπνοι δεν συγκρατήθηκαν όταν άκουσαν όσα έλεγε ο κ. Σαμπάνης», συνέχισε η δήμαρχος Μάνδρας.

«Χθες στις 4 το μεσημέρι καλέσαμε ένα τυπικό δημοτικό συμβούλιο για να αναμορφώσουμε έναν κανονισμό προκειμένου να μην έχουμε πρόβλημα με το βοήθημα των 600 ευρώ για τις πλημμύρες στη Μάνδρα. Στις 3:30, όμως, ήρθαν αντιπρόσωποι της εταιρείας Βαρδινογιάννη για να δουν τον 2ο παιδικό σταθμό που είναι κατεστραμμένος καθώς προσφέρθηκαν να τον αποκαταστήσουν», εξήγησε η κυρία Κριεκούκη γιατί απουσίασε από το δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Σαμπάνης παρενέβη, με την κ. Κριεκούκη να μεταφέρει την ένταση που επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο και «στον αέρα» της εκπομπής, λέγοντας στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης ότι είναι εξαφανισμένος και απαράδεκτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα