Τέλος οι Ρόμπερτς και Μπράουν από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελούν ο Μπράιαν Ρόμπερτς και ο Μπόμπι Μπράουν. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε επίσημα πως κάνει opt out για την επόμενη χρονιά του συμβολαίου του 33χρονος γκαρντ. Ο Αμερικανός παίκτης ήρθε στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι,

έκανε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις σε… καυτά ματς, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να μην ενεργοποιήσουν τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

O Μπράιαν Ρόμπερτς μέτρησε κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 1.4 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, σε συνεννόηση με τον Ντέιβιντ Μπλατ, αποφάσισαν πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα συνεχιστεί. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον Μπράιαν Ρόμπερτς ότι θα κάνει χρήση του όρου opt out που έχει στο συμβόλαιο του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/1A3y04JsgR

Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) 27 Ιουνίου 2018

Το Instagram και με… Instastory, επέλεξε ο Μπόμπι Μπράουν για να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό. «Ευχαριστώ Ολυμπιακέ» ανέφερε το μήνυμα του αμερικανού γκαρντ, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μπράουν αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με τους Πειραιώτες να μένουν χωρίς τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο Μπράουν έκανε διακοπές στη Μύκονο και σήμερα (27/6) πέταξε για Λος Άντζελες, μέσω Φρανκφούρτης.

****
Στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Φράγκος, καθώς ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Έλληνας ακραίος επιστρέφει στους «ερυθρολεύκους» όπου είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2016-2017 ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κορέας. Με την ανακοίνωση του Φράγκου απομένει ανοιχτή μόνο η υπόθεση του Μάρκους Μπέμε από το περσινό ρόστερ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με τον διεθνή 28χρονο ακραίο, Ανδρέα Φράγκο.
Ο Ανδρέας Φράγκος στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού, olympiacossfp.gr τόνισε τα εξής :
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι, ακόμα και στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, ο σύλλογος κάθε χρόνο θέτει τον πήχη ψηλότερα. Είμαι σίγουρος ότι το περιβάλλον της ομάδας θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τους στόχους μας σε εγχώριες και ξένες διοργανώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα