Τέλος ο προπονητής των Cavaliers

Τα νερά τάραξαν ξανά οι Clevaland Cavaliers καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ο προπονητής τους, Tyronn Lue, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν θέλει να γίνει “βάρος” στην προσπάθεια των παικτών να φτάσουν φέτος μέχρι το τέλος του δρόμου.

Η ανακοίνωση του Lue αναφέρει πως: “Μετά από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς και τον GM Koby Altman, μετά από πολλές σκέψεις για το τι είναι καλύτερο για την ομάδα και την υγεία μου, είναι αναγκαίο να κάνω πίσω

για το επόμενο διάστημα. Αντιμετωπίζω πόνους στο στήθος και άλλα συμπτώματα, δεν μπορώ να κοιμηθώ στη διάρκεια της σεζόν. Αν και έχω υποβληθεί σε εξετάσεις, δεν έχουμε φτάσει σε ένα συμπέρασμα για το ακριβές πρόβλημα. Αν και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, δεν θέλω το πρόβλημά μου να επηρεάσει την ομάδα. Θα πάρω τον χρόνο μου για να αφοσιωθώ σε μία ρουτίνα και μία θεραπευτική αγωγή, την οποία δεν μπορούσα να ξεκινήσω μεσούσης της περιόδου. Στόχος μου είναι να επιστρέψω δυνατός και υγιής, ώστε να οδηγήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα”

Αντικαταστάτης του Lue θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Larry Drew.

Πηγή: NBA Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα