«Τελεσίγραφο» Ζέρβα σε Χαρδαλιά: Ή κλείνετε την παραλία της Θεσσαλονίκης εσείς ή εγώ (video)

Να μπει «λουκέτο» στην παραλία της Θεσσαλονίκης ζητάει από την κυβέρνηση, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τις πρόσφατες εικόνες με τους κατοίκους να συνεχίζουν τις βόλτες τους στο παραλιακό μέτωπο, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Για τον λόγο αυτό, ο κ. Ζέρβας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

περιμένει από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μία κεντρική ρύθμιση τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για την μαρίνα του Φλοίσβου αλλά και για άλλα επίμαχα σημεία της επικράτειας όπου παρατηρείται τις τελευταίες μέρες συνωστισμός μετά και την άνοδο της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, πηγές από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης διαμηνύουν ότι η κυβερνητική ρύθμιση αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα. Αν μια τέτοια ρύθμιση δεν καταστεί εφικτή τότε ο δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει μονομερώς και θα επιβάλει περιορισμούς αξιοποιώντας την δημοτική αστυνομία σε συνεργασία και με την ΕΛΑΣ.  Μεταξύ άλλων, σχεδιάζεται να μπουν ακόμη και κιγκλιδώματα σε κάποια σημεία της νέας παραλίας προκειμένου να αποτρέπονται οι άσκοπες βόλτες των πολιτών.

(Με πληροφορίες από ethnos.gr)

Πηγή: «Τελεσίγραφο» Ζέρβα σε Χαρδαλιά: Ή κλείνετε την παραλία της Θεσσαλονίκης εσείς ή εγώ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα