Τα βάναυσα χτυπήματα στην 21χρονη αλλοίωσαν το κορμί της – Ίχνη στραγγαλισμού και μώλωπες

Τα χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό της είχαν αλλοιώσει την εικόνα του σώματός τηςΗ 21χρονη έφερε πολλές εκδορές, αμυχές και μώλωπεςΑπολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονίαΟι απαντήσεις του Λιμενικού

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και τον ιατροδικαστή κ. Κοτρέτσο, το άψυχο κορμί της Ελένης Τοπαλούδη ήταν πολύ ταλαιπωρημένο μετά και τα χτυπήματα που είχε στα βράχια. Η 21χρονη έφερε πολλές εκδορές και μώλωπες ενώ οι βάναυσοι τραυματισμοί πριν και μετά τον θάνατό της είχαν αλλοιώσει την εικόνα της.

Παράλληλα, είχε σημαντικά ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό.

«Είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα»

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονια της Ελένης Τοπαλούδη, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό,έχοντας προηγουμένως βασανιστεί από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία και τον βιασμό της.

Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Μαζί σου», σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της 21χρονης φοιτήτριας «η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα στο σπίτι της». Ακόμα πιο σοβαρές είναι οι κατηγορίες που αφορούν στην στάση της αστυνομίας: «Πήγαμε στο Α.Τ. να το καταγγείλουμε και μας είπαν ότι τώρα είναι αργά».

Στον ανακριτή σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο

Στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθούν, βρίσκονται οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό για το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ σε πανελλήνιο επίπεδο και μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Οι απαντήσεις του Λιμενικού

«Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στην προανάκριση κατέστη δυνατή η εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας. Μετά από ανάλυση δεδομένων που συγκεντρώθηκαν κατά την προανάκριση την 3η Δεκεμβρίου συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ημεδαπός 21 ετών ελληνικής υπηκοότητας και ημεδαπός 19 ετών αλβανικής υπηκοότητας».

Οι δράστες φέρονται να την χτύπησαν αρχικά στο πρόσωπο με γροθιές κι ο 21χρονος με σίδερο στο κεφάλι. Σε βραχώδη περιοχή πέταξαν την κοπέλα στη θάλασσα

Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που θα ήταν δυνητικά θανάσιμες, αν δεν επερχόταν ο πνιγμός.Υστερα από εξονυχιστική έρευνα στη θάλασσα, βρέθηκε ηλεκτρική συσκευή σιδερώματος χρώματος λευκού-μωβ, που φέρεται να είναι το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι.Στο εξοχικό βρέθηκε βάση ηλεκτρικού σιδέρου, που είναι ίδια με το σίδερο που βρέθηκε στη θάλασσα.Ρούχα κι άλλα αντικείμενα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση έχουν βρεθεί επίσης στη θάλασσα.Κλιμάκιο του εγκληματολογικού έκανε εκτεταμένη έρευνα και στην κατοικία και βρέθηκε πλήθος στοιχείων dna και πλήθος κηλίδων αίματος, που θα εξεταστεί εργαστηριακά.Βρέθηκε επίσης και το λευκό όχημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα