Τα τηλεφωνήματα τη νύχτα του φόνου της φοιτήτριας στη Ρόδο – Τι αποκαλύπτουν οι συνομιλίες

Τις τελευταίες ώρες το κινητό της άτυχης φοιτήτριας «μίλησε»Μια κλίση που έγινε στο κινητό της μετά τη δολοφονία φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές που ερευνούν την υπόθεσηΤα ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι πολλά και κυρίως αν το μοιραίο βράδυ υπήρχε και τρίτο πρόσωπο

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα μηνύματα και οι συνομιλίες της Ελένης Τοπαλούδη λίγο πριν από τη δολοφονία της στη Ρόδο.

Μάλιστα ο δικηγόρος της φοιτήτριας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Οι «κεραίες» κινητής τηλεφωνίας αναμένεται τα φωτίσουν σκοτεινές

πλευρές στην υπόθεση… Τις τελευταίες ώρες το κινητό της άτυχης φοιτήτριας «μίλησε», παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα η συσκευή και «έδειξε» με ποιους και πότε μίλησε, καθώς και ποιοι την έψαχναν μετά τη δολοφονία.

Μια κλίση που έγινε στο κινητό της μετά τη δολοφονία φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως προκύπτει ως τις 27/11 μιλούσε με την καλύτερή της φίλη, ενώ από τις 28/11 αρχίζουν να την αναζητούν οι δικοί της. Στις 30/11 έχουν γίνει πέντε κλήσεις στο κινητό της από Διδυμότειχο. Επίσης την 1η Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη της που μένει στον ίδιο δρόμο με τον ελληνα κατηγορούμενο.

Τα ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι πολλά και κυρίως αν το μοιραίο βράδυ υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και το οποίο μπορεί να κάλυψε τους κατηγορούμενους. Και αν τελικά υπάρχει τρίτο πρόσωπο είναι άνδρας ή γυναίκα; Μήπως ήταν κάποιο άτομο που εμπιστευόνταν η άτυχη φοιτήτρια;

Αυτό το άτομο θα αποκαλυφθεί μόλις γίνει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δραστών.

Μάλιστα ένας από τους δύο δράστες το μοιραίο βράδυ είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του λέγοντας ότι είναι μαζί με την κοπέλα.

Οι αρχές εξάλλου αναζητούν και δύο ακόμη τηλέφωνα που είχε η Ελένη Τοπαλούδη, καθώς ούτε αυτά ακόμα έχουν βρεθεί. Δεν αποκλείεται και οι δράστες να έχουν και άλλες τηλεφωνικές συνδέσεις και από εκεί να έκαναν διάφορα τηλεφωνήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα