Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιάννη Καψή

Τη θλίψη του για την απώλεια του πολιτικού και δημοσιογράφου, Γιάννη Καψή, εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος. Άνθρωποι από όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής, έχουν από το πρωί εκφράσει τη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην πολιτικού και δημοσιογράφου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μίλησε για το πάθος για την αλήθεια και τη δημοκρατία του δημοσιογράφου, εκφράζοντας

τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο δημοσιογράφος και πολιτικός, Γιάννης Καψής

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε:

«Ο Γιάννης Καψής, ένας διακεκριμένος δημοσιογράφος και πολιτικός με μακρά και γόνιμη διαδρομή στα δημόσια πράγματα της χώρας, έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Το πάθος του για την αλήθεια και τη δημοκρατία, οι πολιτικοί και κοινωνικοί του αγώνες αποτυπώθηκαν στη σημαντική διαδρομή του μέσα από το προδικτατορικό «Έθνος» και τα μεταπολιτευτικά «Νέων».

Η πολυετής θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών ανέδειξε ένα πλούσιο διπλωματικό έργο για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων, με συνθήκες και συμφωνίες που παραμένουν σε ισχύ ως τις μέρες μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Παπανδρέου: Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας

«Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας μαχητής δημοσιογράφος και πολιτικός «έφυγε» από κοντά μας. Η λύπη μας είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι, Γιάννη», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας μαχητής δημοσιογράφος και πολιτικός «έφυγε» από κοντά μας. Η λύπη μας είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι, Γιάννη.

— George A. Papandreou (@GPapandreou) 13 Νοεμβρίου 2017

Ανδρουλάκης: Συνέβαλε στην αλλαγή της χώρας σε ταραγμένα χρόνια

Με συγκίνηση αποχαιρετώ τον Γιάννη Καψή, έναν σπουδαίο δημοσιογράφο και υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
Πρόσφερε πολλά στη Δημοκρατία, υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τη Δημοκρατική Παράταξη και συνέβαλε στην Αλλαγή της χώρας σε ταραγμένα χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Nikos Androulakis (@androulakisnick) November 13, 2017

Μεϊμαράκης: Πληθωρική προσωπικότητα με αποτύπωμα στην πολιτική και τη δημοσιογραφία

Ο Γιάννης Καψής ήταν πληθωρική προσωπικότητα και άφησε το αποτύπωμά του στην πολιτική και τη δημοσιογραφία.Ειχε ισχυρή φωνή,τεκμηριωμένο λόγο και ήταν σεβαστός από φίλους και αντιπάλους.Συλληπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον Παντελή και τον Μανώλη.

— Vaggelis Meimarakis (@v_meimarakis) November 13, 2017

Ένωση Κεντρώων: Άνθρωπος με σημαντικό ρόλο στις κυβερνήσεις Παπανδρέου

«Ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρετά σήμερα, τον Γιάννη Καψή έναν σημαντικό και έντιμο άνθρωπο, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Keywords
Τυχαία Θέματα