Τα σημάδια του… κακού σεξ – Όταν η σεξουαλική σου ζωή απαιτεί δραστικές αλλαγές

Πιστεύεις ότι κάνεις το καλύτερο σεξ του κόσμου, αλλά ο/η σύντροφός σου φαίνεται να μην έχει την ίδια άποψη με εσένα; Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνεις δραστικές αλλαγές στη σεξουαλική σου ζωή;

Φιλί, ποιο φιλί; Μπορεί να είστε μαζί αρκετό διάστημα, αλλά το να έχετε ξεχάσει να φιλιέστε είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι αρκετά προβληματικό. Εκτός του ότι το φιλί κάνει το ζευγάρι να αισθάνεται πιο κοντά, αυξάνει και τη λίμπιντο.

Ακολουθείτε… συγκεκριμένες στάσεις και αποφεύγετε το ιεραποστολικό. Έχετε μια φοβία για το ιεραποστολικό που μπορεί μεν να το θεωρείτε ξενέρωτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια στάση που εξασφαλίζει οργασμό στη γυναίκα σχετικά εύκολα.

Δεν υπάρχει το στοματικό σεξ στο… ρεπερτόριό σας. Αν δεν μπορείτε να απολαύσετε το στοματικό σεξ ή αν κάνετε το λάθος να το παραλείπετε τότε υπάρχει πρόβλημα, το οποίο πρέπει να λυθεί και μάλιστα με κουβέντα, εκτός αν…

… αποφεύγετε με επιμέλεια κάθε κουβέντα γύρω από το σεξ. Κάτι που επίσης είναι προβληματικό αφού αφενός δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό που θα ήθελε ο/η παρτενέρ σας αφετέρου δεν μεταφέρετε στον άλλον τι θα επιθυμούσατε εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα