Τα παρελειπόμενα του αγιασμού: Ποιοι κάθισαν με ποιους και ποιοι… μακριά (εικόνες)

Πέρασαν επτά μήνες ώστε η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής να είναι πλήρως ανακαινισμένη και έτοιμη να φιλοξενήσει όλες τις σημαντικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες, κάτι που έγινε το πρωί της Δευτέρας, οπότε και τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός της Δ΄ και τελευταίας Συνόδου της παρούσας Βουλή.

Όπως σε κάθε σύγκληση της Ολομέλειας, έτσι και τώρα, τα «πηγαδάκια», οι συνομιλίες και οι φωτογραφίες ανάμεσα σε «υπερκομματικά» μέλη του κοινοβουλίου, είχαν την τιμητική

τους στους φωτογραφικούς φακούς.

Σήμερα βέβαια το κλίμα δεν ήταν τόσο ανάλαφρο, καθώς πολλοί βουλευτές και βουλευτίνες συλλυπήθηκαν δύο μέλη του κοινοβουλίου που βρίσκονται σε πένθος. Τον Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του γαμπρού του την περασμένη εβδομάδα (μεταξύ αυτών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης) και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Δημαρά για την απώλεια του γιου του.

Από κει και πέρα, η πρόσφατα «υπουργοποιημένη» Κατερίνα Παπακώστα, δεν προτίμησε τη νέα της θέση, αντ’ αυτού πήγε σε συνήθη «λημέρια», στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή, δίπλα στον βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα