Τα «γυρίζει» τώρα η Στόρμι Ντάνιελς – Λυπάται που συνέκρινε το μόριο του Τραμπ με μανιτάρι (video)

Τα «γυρίζει» τώρα η Στορμι Ντάνιελς που δηλώνει μετανιωμένη για το γεγονός ότι έκανε ρεζίλι τον Ντόναλντ Τραμπ παρομοιάζοντας το μόριό του με μανιτάρι.

Η πρώην πορνοστάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή 60 Minutes του αυστραλιανού δικτύου Channel 9 τόνισε ότι το παρατράβηξε με την συγκεκριμένη παρομοίωση του μορίου του νυν προέδρου των ΗΠΑ με τον μανιταροκέφαλο χαρακτήρα Toad στο Mario Kart της Nintendo στο βιβλίο της “Full Disclosure” που κυκλοφόρησε προ ημερών.

«Ήμουν οργισμένη όταν το έγραφα. Και τώρα που βγήκε το βιβλίο και το διαβάζει ο κόσμος και κάνει το γύρο του Διαδικτύου νιώθω απαίσια. Είναι μια μορφή body shaming (κοροϊδίας κάποιου για το σώμα του», είπε.

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ήθελε να τον κάνει ρεζίλι. «Όχι. Με τίποτε. Γι αυτό και νιώθω λίγο αντικρούμενα για το βιβλίο», απάντησε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας. «Δεν ήθελα να τον πληγώσω. Ήθελα να σταματήσουν να πληγώνουν εμένα».

Η Στόρμι Ντάνιελς είπε ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί δέχθηκε να κάνει σεξ με τον Τραμπ. Πέταξε μάλιστα και νέα «μπηχτή» αυτή τη φορά για τη διάρκεια της συνεύρεσης- κάνοντας λόγο για «90 δευτερόλεπτα , που δεν ξανασκέφτηκα ποτέ» μέχρι τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Είτε βρέθηκα στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή, είτε βρέθηκα στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Κι η γνώμη μου γι’ αυτό αλλάζει κάθε είκοσι λεπτά», είπε.

«Πιστεύετε ότι κάνατε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να φοβηθεί;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος. «Δεν είναι αρκετά έξυπνος για να φοβηθεί», ήταν η απάντηση της πρώην πορνοστάρ.

«Και τι είναι;» την προκαλεί η δημοσιογράφος. «Ένας παρανοϊκός εγωιστής αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια της Στόρμι Ντάνιελς.

Σε μια ακόμη συνέντευξή της, αυτή τη φορά στο BBC η 40χρονη πρώην πορνοστάρ, πάντως, υπεραμύνθηκε της σύγκρισης που έκανε με τα μανιτάρια λέγοντας ότι δεν προσπάθησε να ταπεινώσει τον Τραμπ, αλλά να αποδείξει ότι έλεγε την αλήθεια.

«Με είπαν ψεύτρα. Εκτός κι αν έκανε μεταμόσχευση πέους, είμαι βέβαιη ότι έκανα κίνηση ματ», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα