Τα… γαλλικά του εξάσκησε ο Δημήτρης Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή

Έξω από τα… ρούχα του βγήκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο, στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΙ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Καμμένος ξεκίνησε να λέει για την υπουργοποίηση Παπακώστα εκτοξεύοντας παράλληλα κατηγορίες για συναλλαγή.
«Να μου πείτε γιατί κάνατε συναλλαγή για τις Πρέσπες. Έχετε να αποδείξετε κάτι; Προσέξτε λίγο τι λέτε για μένα», άρχισε να φωνάζει ο Δημήτρης Καμμένος απευθυνόμενος στον

δημοσιογράφο ο οποίος του είχε πει λίγο πριν ότι το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος για την δική του αποχώρηση.

«Εσείς θα απολογηθείτε γιατί κάνατε συναλλαγή με υπουργό. Κάνατε συναλλαγή», επέμεινε ο Δημήτρης Καμμένος με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ». «Εσείς τι είσαστε; Με το ΚΚΕ;», ανταπάντησε ο Δημήτρης Καμμένος.

Τα πράγματα όμως άρχισαν να ξεφεύγουν όταν ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Βαριέμαι με τους κομμουνιστές πρωί – πρωί» και ο δημοσιογράφος απάντησε «Χουντικά πιστοποιητικά δίνεις τώρα;». «Δεν τσιμπάω, είμαι παλιοσειρά» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Καμμένου που συνέχισε έξαλλος: «Ρε, είσαι τρελός; Μαζέψτε τον αυτόν τώρα… Θέλεις μήνυση; Έχεις απόδειξη ότι έχω συναλλαγεί με κάποιον;»

Keywords
Τυχαία Θέματα