Τα «έσπασε» με τη Γεννηματά ο Κρεμαστινός: Με αυτό το ΚΙΝΑΛ δεν θέλω καμιά σχέση

Αντιμέτωπη με μια ακόμη εσωκομματική «φουρτούνα» βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά, η οποία καλείται τον τελευταίο καιρό να διαχειριστεί τις μεγάλες εσωκομματικές πιέσεις για «επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ» και εκλογή ηγεσίας (όπως για παράδειγμα πρότεινε ο Νίκος Παπανδρέου).

Πλέον, όμως, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έβαλε απέναντί της και τον πρώην υπουργό και προσωπικό γιατρό του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στις σχέσεις του με τη Φώφη Γεννηματά

και γενικότερα με το κόμμα λόγω της μορφής που έχει πάρει σήμερα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του news247.gr, ο κ. Κρεμαστινός ανακοίνωσε σε στενούς του φίλους αυτή την απόφασή του και αναφέρθηκε στη πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές, αλλά και στο παρασκήνιο με το τηλεφώνημα που είχε αμέσως μετά με την κ. Γεννηματά.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ επικαλούμενο συνομιλητές του, μετά την τηλεφωνική συνέντευξη με τον κ. Σκουρή, έγινε τηλεφώνημα από την κ. Γεννηματά, που είχε ως κατάληξη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, να κλείσει το τηλέφωνο.

Ο λόγος είναι διότι της είπε ότι εμμένει στις θέσεις του, γεγονός που εκνεύρισε τη. κ. Γεννηματά.

Ο κ. Κρεμαστινός, μετά από αυτό, είπε στους φίλους του ότι με αυτό το ΚΙΝΑΛ, που ούτε το σύμβολο τον εκφράζει, ούτε η ουσία, δεν θέλει καμία απολύτως σχέση.

«Το σημερινό ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο κόσμος γνώρισε ως ΠΑΣΟΚ», τους είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

(Με πληροφορίες από news247.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα