Τα δίνει όλα για Τσάβες o Παναθηναϊκός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και στην Μπόκα Τζούνιορς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχει τελειώσει το θέμα.

Από τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή είναι πολλές, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους διοικούντες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να έρθει ο ποδοσφαιριστής

στην Ελλάδα, ωστόσο, πρόκειται για μία υπόθεση η οποία εξαρχής παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο 26χρονος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχει πολύ καλό όνομα στην Λατινική Αμερική και για το λόγο αυτό η τιμή του είναι αρκετά… τσουχτερή. Γύρω στο 1.5 εκ. ευρώ κοστολογούν τον παίκτη οι άνθρωποι της Μπόκα και, μάλιστα, το ποσό αυτό αφορά μέρος των δικαιωμάτων του. Στον… χορό της απόκτησής του δεν «παίζει» μόνος του ο Παναθηναϊκός, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Αργεντινή, αλλά και από την Τουρκία.

Ο παίκτης φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στις προσφορές από τις Μπελγκράμο και Τσακαρίτα, η γαλλική Αμιάν έκανε πίσω και ο ίδιος βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιλογή του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η ομάδα του έχει αποφασίσει να τον πουλήσει, προκειμένου να βάλει ένα καλό ποσό στα ταμεία της.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Αναζητήσεις
αντρες τσαβες βιογραφικο
Τυχαία Θέματα