«Τα άκουσε κανονικά» και παραδέχεται το λάθος ο Μπακογιάννης για την Ομόνοια (video)

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος». Με τα λόγια αυτά παραδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης την έλλειψη μέτρων προστασίας από τη χθεσινή παράδοση της πλατείας Ομόνοιας, κατά τη διάρκεια της οποίας παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού στο σημείο, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media.

Με ένα βίντεο από τη «νέα» πλατεία Ομόνοιας, ο κ. Μπακογιάννης παραδέχεται ότι «κάναμε λάθος» γιατί – όπως εξηγεί – «δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει

η νέα Ομόνοια, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος».

«Διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας. Και σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά. Προφανώς δεν έγιναν εγκαίνια, προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσα ίσα για να δω το συντριβάνι να ανοίγει. Η δημοτική αστυνομία ήταν εδώ. Και με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατά αποστάσεις. Κάναμε λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», τονίζει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Το βίντεο με τις δηλώσεις Μπακογιάννη:

Keywords
Τυχαία Θέματα