Τα Social Media Awards επιστρέφουν ανανεωμένα!

Σε μια πολυτάραχη περίοδο που ανέτρεψε το σχεδιασμό πολλών εταιρειών, τα Social Media Awards 2020 επιστρέφουν ξανά, ανανεωμένα, με κατηγορίες υποψηφιοτήτων και κριτήρια αξιολόγησης, που επιδιώκουν να θέσουν το πήχη ακόμη ψηλότερα και να βραβέυσουν τις πραγματικα εξαιρετικές προσπάθειες σχετικά με τη χρήση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και των εργαλειών που αυτά διαθέτουν για αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας και διαφήμισης.

Με κριτική επιτροπή, αποτελούμενη

από περισσότερα απο 30 έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και υπό τη προεδρία του Δημήτρη Κορνiώτη, αναγνωρισμένο στέλεχος του Facebook στα κεντρικά της εταιρείας στο Δουβλίνο, τα βραβεία έχουν εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ακολουθώντας τη δυναμική που εχουν τα social media και στη χώρα μας.

Οι νέες κατηγορίες όπως ΒEST COVID19 | REAL–TIME RESPONSE, δείχνουν τη διάθεση των βραβείων να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες, να αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής και να βραβεύουν με διαφάνεια τις καλύτερες προσπάθειες.

Συνεχίζει και αυτή τη χρονιά η κατηγορία BEST OF FACEBOOK FAMILY OF APPS | INNOVATION η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά τη περασμένη χρονιά και δίνει χώρο για να βραβευτούν εταιρείες που καινοτομούν χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες λύσεις σε επίεδο τεχνολογίας, αυτοματισμού, μέτρησης και καινοτομίας.

Είναι λοιπόν ευκαιρία για όλες τις εταιρείες να παρουσιάσουν τις δουλειές του σε στελέχη του Facebook, και στα πιο αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς και να διεκδικίσουν τη βράβευση που θα είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας τους.

Ενότητες Βράβευσης

1 Best of Facebook Family of Apps | Communication
2 Best of Facebook Family of Apps | Innovation
3 Best of Youtube | Communication
4 Best of Youtube | Innovation
5 Best of Linkedin
6 Best of Twitter
7 Best on Other Social Media Platforms
8 Best COVID-19 | Real-Time Response

Η υποβολή υποψηφιοτήτων είναι μέχρι τις 29 Ιουλιου.

Περισσότερες πληροφοριες εδω.

Δείτε το video από την περυσινή εκδήλωση:

Keywords
Τυχαία Θέματα