«Συστημένο» Πολάκη σε Μητσοτάκη και Άδωνη – «Μήπως έχετε καμία μύγα;»

Με μια… συστημένη ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για δηλώσεις που έκανε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα
1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που

κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!
2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Πολάκης, ο οποίος έκλεισε την ανάρτησή του με ένα σχόλιο γεμάτο νόημα:

«3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο…. Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…».

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου, αν βάλουμε κάποιους φυλακή».

Οι δηλώσεις Πολάκη προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απάντησε μέσω Twitter στα αγγλικά: «Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές εάν η κυβέρνηση βάλει μερικούς από τους πολιτικούς αντιπάλους της στη φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα φοβηθεί. Οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι μόνο για την οικονομία. Αλλά και για τις βασικές αξίες μας».

Η ανάρτηση Πολάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα