Συστάσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους για τον 4ο τελικό

Έτοιμοι για τον 4ο τελικό (21:00) της Α1 ανδρών στο ΟΑΚΑ είναι οι «αιώνιοι», με την ΚΑΕ Παναθηναϊκό να εκδίδει ανακοίνωση με συστάσεις προς τους φιλάθλους της προκειμένου να επιδείξουν ευπρεπή συμπεριφορά και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια του εκρηκτικού κλίματος που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το τέλος του 3ου τελικού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανεβάζει εμπρηστικά ποστ

στο Instagram, τον Ολυμπιακό να ζητά την τιμωρία του και μέτρα ασφαλείας από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να αναγκάζεται να επέμβει με αυστηρή προειδοποίηση προς τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της να αποδείξουν για ακόμα μια φορά το ήθος και την αγάπη τους για την ομάδα, επιδεικνύοντας ευπρεπή συμπεριφορά –και- στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό (8/6, 21.00).

Σε αντίθεση με όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ, είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος μας θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίχως ακρότητες και θα ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσει σε ενδεχόμενες προκλήσεις και με μοναδικό «όπλο» τη φωνή του να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αμφίβολος ο Καλάθης

Σημαντικό πρόβλημα με τον Νικ Καλάθη προέκυψε στο Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γκαρντ του «τριφυλλιού» ανέβασε χθες (7/6) το βράδυ υψηλό πυρετό και διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η συμμετοχή του αρχηγού των «πρασίνων» στο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα