ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ανακαλέσει τα χυδαία ψεύδη του

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζητώντας του να ανακαλέσει τα χυδαία ψεύδη του, με αφορμή όσα ισχυρίστηκε για τα αναδρομικά των πρώην βουλευτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη γραπτή του ανακοίνωση υπογραμμίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να ρίξει την ευθύνη σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από το κόμμα του και τα έκθετα μέλη της ΝΔ που προσέφυγαν για να εισπράξουν συντάξεις αναδρομικά.

Στην προσπάθειά του αυτή δεν διστάζει να ψεύδεται συνειδητά συσχετίζοντας την προσφυγή των Νεοδημοκρατών πρώην βουλευτών με το νόμο Κατρούγκαλου».

Η Κουμουνδούρου προσθέτει: «Πολύ καλά γνωρίζει ο αρχηγός της ΝΔ ότι καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι ισχυρισμοί του και εξ αυτού μόνο του λόγου τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα τα χυδαία ψεύδη του».

Καταλήγοντας, σχολιάζει δηκτικά: «Όσο για την προσπάθειά του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ζητώντας από τους πρώην βουλευτές της ΝΔ να αποσυρθούν από την προκλητική διεκδίκηση των αναδρομικών, το μόνο σχόλιο που αρμόζει είναι: Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα