ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στα… πόδια του Αρναουτάκη

Ένας μικρός χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία των κομμάτων αναφορικά με τα πρόσωπα που θα πάρουν το χρίσμα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Κι αν στις περισσότερες περιπτώσεις τα δεδομένα είναι λίγο πολύ συγκεκριμένα, δεν ισχύει το ίδιο και σε ό,τι αφορά στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο νυν Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής

έχει αποφασίσει ότι θα τον στηρίξει στις εκλογές (αν και δεν συνέβη το ίδιο στις προηγούμενες, καθώς «κατέβηκε» ως ανεξάρτητος). Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να έχει και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας – υπενθυμίζουμε – τον είχε χαρακτηρίσει ως εξαιρετικά ικανό στη ΔΕΘ όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Κάπου εδώ όμως τα πράγματα περιπλέκονται γιατί στο «παιχνίδι» μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, η οποία φαίνεται να θέλει να στηρίξει τον Σταύρο Αρναουτάκη, με την προϋπόθεση, όμως, ότι δεν θα έχει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Εφόσον ο κ. Αρναουτάκης λάβει το κυβερνητικό χρίσμα, τότε θα αναζητηθεί άλλη λύση που δεν αποκλείεται να είναι και πάλι «πράσινη», καθώς πολλές πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει σύμφωνα με κρητικά ενημερωτικά sites ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα