Συνωστισμός 1.000 ατόμων σε beach bar στον Άλιμο – Δίμηνο «λουκέτο» και 20.000 πρόστιμο (video)

Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν… κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον σε beach bar το βράδυ της Τετάρτης στον Άλιμο, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Δήμου.

«Το πάρτι δεν είχε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στο Open, δηλώνοντας πως η απόφαση θα εφαρμοστεί σήμερα.

«Πρέπει να επιβάλλονται τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό. Ας μην χρειάζονται κηδεμόνες αλλά να τηρούν τα μέτρα», πρόσθεσε.

Το

συγκεκριμένο πάρτι, όπως αναφέρθηκε από το κανάλι, διαφημιζόταν εδώ και μία εβδομάδα μέσω των social media. Στο βίντεο φαίνονται οι εικόνες συνωστισμού:

«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία»

Θέση για τις εικόνες συνωστισμού πήρε ο δήμαρχος και με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία και να περιφρονεί την προσπάθεια που έχει κάνει όλη η κοινωνία τους τελευταίες τρεις μήνες.

Η ανάρτηση:

«Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδινό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα