Συνεργός των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο νεκρός κρατούμενος στον Κορυδαλλό

Νεκρός βρέθηκε 33χρονος αλβανός κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού την Κυριακή το μεσημέριTο θύμα τον Οκτώβρη του 2017 είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη ΖαφειρόπουλουΟ 33χρονος φέρεται να είχε στενές επαφές με τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας και του Αρμπέρ ΜπάκοΤα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου θα γίνουν τις επόμενες ημέρες γνωστά

Συνεργός των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φέρεται ότι είναι ο κρατούμενος που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός στο κελί του στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με

πληροφορίες, το θύμα τον Οκτώβρη του 2017 είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Ο άνδρας είχε οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Τότε είχε βρεθεί στην οικία του βαρύς οπλισμός και αστυνομικές στολές τις οποίες σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ θα χρησιμοποιούσαν για την απόδραση κατηγορουμένου για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας άλλου δικηγόρου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014.

Ο 33χρονος φέρεται να είχε στενές επαφές με τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας και του Αρμπέρ Μπάκο του μακελάρη του Μικρολίμανου που πρόσφατα σφαγιάστηκε μέσα στις φυλακές με 50 μαχαιριές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου Αλβανού θα γίνουν τις επόμενες ημέρες γνωστά, όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Πληθαίνουν οι θάνατοι κρατούμενων γύρω από την υπόθεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Σημειώνεται ότι περίπου 15 ημέρες ένας κρατούμενος που συνδεόταν άμεσα με την υπόθεση Μιχάλη Ζαφειρόπολου δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Το αιματηρό επεισόδιο είχε λάβει μέρος στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μόλις μεταφερθεί από τις φυλακές Χανίων. Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Το θύμα (Α.Β.), όπως και ο ομοεθνής δράστης και συγκρατούμενός του είχαν μεταχθεί από το Κ.Κ. Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν ως κατηγορούμενοι -για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα- στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα των μεταγωμένων, όπου είχαν κρατηθεί και παλιότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα