Συνεργάτες της Πόλας Ρούπα «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις στην Αθήνα

Οι αρχές αναζητούν τον «σγουρομάλλη» και τον «ξανθό»Εκτιμούν πως οι τρομοκράτες ενδεχομένως να επιχειρούν να ανασυνταχθούν και να συνεχίσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Συνεργούς της Πόλας Ρούπα «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας και στα γραφεία της Eurobank στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Ομάδα Λαϊκών

Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη και για τις δύο επιθέσεις.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο Υπουργείο Εργασίας στις 12/12/16 και για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα στις 19/4/17. Το συγκεκριμένο κτήριο της Eurobank στεγάζει τον τομέα καθυστερήσεων μέσω του οποίου φακελώνονται οι δανειολήπτες και οι περιουσίες τους, απειλώντας με κατάσχεση όσους έχουν στις μαύρες λίστες τους».

Ποιους αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρχές αναζητούν τον «σγουρομάλλη» και τον «ξανθό», πλαστές ταυτότητες των οποίων είχαν βρεθεί στο «στρατηγείο» της στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα αξιωματικοί ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως οι τρομοκράτες ενδεχομένως να επιχειρούν να ανασυνταχθούν και να συνεχίσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αναβαθμίζοντας τη δράση τους μέσω της κατασκευής ισχυρών βομβών.

Keywords
Τυχαία Θέματα