Συνελήφθη Τούρκος στις Καστανιές Έβρου

Ο Τούρκος συλληφθείς πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα πάνω σε μπουλντόζαΙσχυρίζεται πως είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημά τουΑνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στρατιωτικός

Στη σύλληψη ενός άνδρα κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου προχώρησαν οι ελληνικές αρχές λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται

για έναν άνδρα που οδηγούσε σκαπτικό μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στα σύνορα, με το οποίο κινήθηκε προς την ελληνική πλευρά. Όπως αναφέρει το Evros-news.gr, ο συλληφθείς είχε μπει για λίγα μέτρα μέσα στο ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με το Thrakinea.gr, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τούρκο στρατιωτικό που συνελήφθη στις Καστανιές επειδή πέρασε τα σύνορα. Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο συλληφθείς φέρεται να εκτελούσε εργασίες με μπουλντόζα στα σύνορα.

Όμως το «radioevros» αναφέρει πως ο άνδρας ισχυρίζεται πως είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του. Κατά πληροφορίες το μηχάνημα ανήκει στον δήμο Αδριανούπολης.

Στις Καστανιές σπεύδει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μεταβεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας κ.Παπαδόπουλος, καθώς ο τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.

Η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Keywords
Τυχαία Θέματα