Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο αδερφός γνωστής τραγουδίστριας

Για ληστείες και απάτες κατ’ εξακολούθηση κατηγορείται ο 37χρονος αδερφός γνωστής τραγουδίστριας και τηλεπερσόνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα.

Ο λόγος για τον αδερφό της Σάσας Μπάστα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής από

τον Ιούνιο του 2016, προσποιούμενος τον πωλητή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τα υποψήφια θύματά του, υποσχόμενος την πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε αρκετά χαμηλές τιμές. Έπειτα, τα έπειθε να τον συναντήσουν σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταξύ τους συναλλαγή.

Στις συναντήσεις αυτές, αρχικά απαιτούσε την προκαταβολή του συμφωνηθέντος ποσού, ενώ μόλις παραλάμβανε τα χρήματα, διέφευγε από το σημείο με αυτοκίνητο.

Ωστόσο, σε περίπτωση που οι παθόντες δεν προκατέβαλαν το ποσό, απαιτώντας να δουν πρώτα τις συσκευές, τότε ο κατηγορούμενος δεν δίσταζε με την απειλή όπλου ή μαχαιριού να αφαιρέσει τα χρήματά τους.

Για την ώρα, από τη σχετική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 5 περιπτώσεις, εκ των οποίων τρεις ληστείες και δύο απάτες.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτη και πλαστογραφία, ενώ μάλιστα είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα