Συνελήφθη ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης – Κρύφτηκε σε ντουλάπα για να γλιτώσει τη σύλληψη

Συνελήφθη στις 5:00 τα ξημερώματα, έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας ΑττικήςΕίχε βρει καταφύγιο σε ένα παλιό κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε η συμμορίαΣε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Λούτσα και ΚορωπίΗ αστυνομία βρίσκεται κοντα στα ίχνη του δεύτερου και του τρίτου δραπέτηΟι τρεις κακοποιοί είχαν δραπετεύσει τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης από το ΑΤ της Αργυρούπολης

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί ο ένας από τους τρεις δραπέτες

του ΑΤ Αργυρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κρατούμενους που είχαν αποδράσει την περασμένη Τρίτη, από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, συνελήφθη, στις 5:00 τα ξημερώματα, έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε οικία στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου κρυβόταν όλες αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένας 24χρονο, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κρύφτηκε σε μια ντουλάπα και όταν τον εντόπισαν προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά αμέσως του πέρασαν χειροπέδες.

«Είχαμε συγκεντρώσει πληροφορίες ότι ο 24χρονος κρυβόταν σε σπίτι συγγενών του στο Κορωπί. Η αστυνομική επιχείρηση ήταν άριστα οργανωμένη και δεν άφησε περιθώρια διαφυγής στον δράστη», τονίζουν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Σημειώνεται, ότι οι τρεις δράστες κατηγορούνται ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 κλοπές από πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Λούτσα και Κορωπί προκειμένου να εντοπιστούν και οι άλλοι δύο οι οποίοι πιστεύεται ότι κρύβονται στην περιοχή.

Το χρονικό της απόδρασης

Οι τρεις κρατούμενοι κατάφεραν το πρωί της προηγούμενης Τριτης να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο (ύψος 10 μέτρων) με τη βοήθεια των υδρορροών.

Η απόδραση αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης, καθώς κατά πληροφορίες είχαν αφήσει ανοικτή τη βρύση όλο το βράδυ, προκειμένου να καλύψουν τους ήχους από τις προσπάθειες απόδρασής τους.

Οι τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ. Οι τρεις Αλβανοί εμπλέκονταν και σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα