Αστυνομικός ομολόγησε για τη δολοφονία του οδηγού ταξί, στην Καστοριά (εικόνες – video)

Νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένας οδηγός ταξίΓια τη δολοφονία συνελήφθη αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες

Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες ο δράστης που φέρεται να έχει σκοτώσει τον 52χρονο οδηγό ΤΑΞΙ χθες βράδυ σε ερημική περιοχή στην Λεύκη Καστοριάς.

Ο

δράστης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, είναι ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος συμμετείχε χθες βράδυ στις έρευνες.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα