Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τελευταίου αγνοούμενου (video)

Στο πλευρό των ανδρών της ΕΜΑΚ η οικογένεια του αγνοούμενουΤο 21ο θύμα της φονικής κακοκαιρίαςΟι κάτοικοι της Μάνδρας προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων που βρίσκονται στη Μάνδρα, συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί και ο τελευταίος αγνοούμενος, ο 70χρονος κυνηγός Χρήστος Γεωργακόπουλος.

Δείτε επίσης: Τραγωδία δίχως τέλος: 955 κτίρια χρήζουν αποζημίωσης

Η αγωνία της οικογένειάς του είναι μεγάλη

ενώ η σύζυγος του κρατώντας κομμάτια ύφασμα που ανήκουν στο μπουφάν του 70χρονου, μαζί με τον γιο και έναν φίλο του προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο των ανδρών της ΕΜΑΚ ψάχνοντας στις λάσπες ακόμα και με τα χέρια.

Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν να ψάχνουν.

Το σημείο που πραγματοποιούνται οι έρευνες έχει καλυφθεί πλήρως από λάσπη, αφού βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού κατακλύσει την πόλη της Μάνδρας.

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη Δημητρόπουλου που έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες

Το 21ο θύμα της φονικής κακοκαιρίας

Το πρωί της Δευτέρας, εντοπίστηκε αρχικά από υπαλλήλους του Δήμου, ακόμη ένας νεκρός, στην ίδια περιοχή που βρέθηκαν τα τελευταία τέσσερα θύματα, κάτω από μπάζα και λάσπες, πέριξ του αμαξοστασίου του Δήμου.

Δείτε επίσης: Στον 30χρονο οδηγό φορτηγού ανήκει η σορός που εντοπίσθηκε στη Μάνδρα – Ένας αγνοούμενος

Το θύμα εντοπίστηκε κάτω από φερτά υλικά δίπλα σε κοντέινερ του αμαξοστασίου, ανασύρθηκε από άντρες της ΕΜΑΚ και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείo. Παρών στο σημείο ήταν και ο πατέρας του θύματος.

Πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού που αγνοείτο και συγκεκριμένα για τον 30χρονο Σωτήρη Πίνη.

Η Μάνδρα προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τις πλημμύρες, οι κάτοικοι της περιοχής που προσπαθούν ακόμη να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους, αντιμέτωποι με το κρύο και τη λάσπη.

Δείτε επίσης: Κλειστή από σήμερα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας

Δείτε επίσης: Επιπλέον ενίσχυση 5.000 για νοικοκυριά στη Δ. Αττική, ανακοίνωσε ο Τζανακόπουλος (video)

Οι κάτοικοι της Μάνδρας προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους ξεκινώντας τις εργασίες αποκατάστασης των περιουσιών τους. Η διαδικασία που αναμένεται να πάρει πολύ καιρό ακόμη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν την περιοχή, φοβούμενοι επανάληψη της τραγωδίας.

Δείτε επίσης: Πού μπορούν απευθύνονται οι πληγέντες από τις πλημμύρες για σίτιση και στέγαση – Ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής

Δείτε επίσης: Οι πεσόντες των καιρών (εικόνες)

Δείτε επίσης: Να δοθεί αποφασιστική αρμοδιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, ζητά η ΠΕΔΑ μετά τις πλημμύρες

Δείτε επίσης: Έκτακτη ενίσχυση 200.000 ευρώ για τα σχολεία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο από το υπ. Παιδείας

Keywords
Τυχαία Θέματα