Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με τους Θεσμούς – Στην ατζέντα ενεργειακά και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με το κλιμάκιο των Θεσμών, με τα θέματα της ενέργεια και της δημόσια διοίκησης να πρωταγωνιστούν στις επαφές της Πέμπτης.

Ειδικότερα, με τα θέματα της ενέργειας συνεχίζονται στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης οι επαφές των εκπροσώπων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, ενώ στις 11:00 θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για τη δημόσια διοίκηση.

Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των αλλαγών που έχουν συμφωνηθεί για το δημόσιο. Σε αυτό το κομμάτι η καθυστέρηση

θα καταγραφεί στον διορισμό των ανεξάρτητων γενικών γραμματέων στα υπουργεία, καθώς και στην επιτάχυνση του ρυθμού απονομής της δικαιοσύνης αφού δεν έχει προσχωρήσει ακόμη αρκετά η ψηφιοποίηση των δικαστηρίων.

Σύμφωνα επίσης με τον προγραμματισμό, στις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν και επαφές για τις άλλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι προβλέπεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τα χρηματοπιστωτικά ζητήματα και στις 4:30 το απόγευμα οι συναντήσεις για τα δημοσιονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα