Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα: Κινείται νομικά η Ραμόνα – Απαντάει ο Παπανώτας (εικόνες – video)

Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή φαίνεται πως θα πάρει τη νομική οδό. Η Ραμόνα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και είπε πως θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου. Μάλιστα, στο τέλος αποχώρησε πολύ εκνευρισμένη. Αιτία είναι τα σχόλια – απάντηση που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day, μετά από συνέντευξη που έδωσε η νικήτρια του My Style Rocks σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μπαίνοντας στο πλατό του Ooh

La La! η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, έχω στεναχωρηθεί λιγάκι. Όλοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και όπως ξέρουμε όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν».

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε δυο αναρτήσεις και έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι τραγικό που υπάρχουμε. Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι. Το θράσος έχει όρια; Ναι! Η βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι».

Πηγή video: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα