Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Γραπτή κατάθεση θα δώσει ο γιος

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθούν συλλήψειςΠροβληματισμός και ερωτηματικά από την αρχική μαρτυρία του ανήλικου για δύο κουκουλοφόρουςΣτο μικροσκόπιο των Αρχών το υλικό από τις κάμερες

Οι αστυνομικές έρευνες έχουν κατεύθυνση και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθούν συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στη Λευκωσία, που συγκλονίζει όλη την Κύπρο.

Προβληματισμός και ερωτηματικά από την αρχική μαρτυρία

του ανήλικου για δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι του είπαν να μην φοβάται και τον άφησαν να φύγει. Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, αλλά ούτε και ίχνη διαφυγής των δραστών οι οποίοι μετά το έγκλημα λογικά ήταν ματωμένοι. Εξετάζεται αν όντως το έγκλημα έγινε μεταξύ 1:00 με 1:30 τα ξημερώματα. Η νεκροτομή κατέδειξε μένος του δράστη ή των δραστών με δεκάδες μαχαιριές στα σώματα του Γ. Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Ακόμη μία κατάθεση αναμένεται να δώσει ο ανήλικος γιος

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα ο ανήλικος γιος της οικογένειας ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Η κύρια, ωστόσο, μαρτυρία του, περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται με τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το υλικό από τις κάμερες

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Εξαφανισμένο παραμένει το φονικό όπλο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο το ότι διερευνάται φόνος εκ προ μελέτης.

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.gr, politis.com.cy

Πηγή φωτογραφίας: politis.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα