Δίκη Γρηγορόπολου – Για «παρεμβάσεις στα καθήκοντά της» κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νέες εντάσεις στη δίκη Γρηγορόπουλου στη ΛαμίαΓια «παρμεβάσεις στα καθήκοντα της» κάνει λόγο η Ζωή ΚωνσταντοπούλουΤι ισχυρίζεται ο Εισαγγελέας

Συνεχίζεται τη Δευτέρα 15 Απριλίου, η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, με συνεργό του Βασίλη Σαραλιώτη.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας. Οι δύο κατηγορούμενοι έγιναν οι στόχο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία σε μια ένθερμη κατάθεση, δήλωσε πως δύο κατηγορούμενοι «δρούσαν συντονισμένα και από κοινού».

Όπως

αναφέρουν τοπικά μέσα, η κατάθεση έγινε την Παρασκευή 12 Απριλίου. Με αφορμή το αίτημα της κυρίας Κωνσταντοπούλου για προβολή σε βίντεο εγγράφων της δικογραφίας, ο Εισαγγελέας κ. Χανής, αναφέρθηκε και στην «εμμονή», όπως τη χαρακτήρισε, της πολιτικής αγωγής απέναντι στην πρόταση του.

«Δε μ’ αρέσει ο τόνος της πολιτικής αγωγής στο πρόσωπό μου, αλλά το παραβλέπω αυτό. Βεβαίως η πρόταση μου ήταν αυτή που ήταν και έγινε βάσει των στοιχείων που κατατέθηκαν στην αίθουσα αυτή. Με εκπλήσσει αυτό που λέγεται ότι ο Εισαγγελέας θέλει να αθωώσει ή να καταδικάσει…», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η πρότασή του ήταν αρνητική για προβολή σε βίντεο των εγγράφων.

Η συγκεκριμένη απάντηση προκάλεσε την έκρηξη της Ζωής Κωνσταντοιπούλου, η οποία διαμαρτυρήθηκε πως η αντίρρηση του Εισαγγελέα παρέμβαση στην άσκηση των καθηκόντων της. «Ζητώ να τα επιδείξω, δεν ζητώ άδεια, δεν το διαπραγματεύομαι», ήταν η αντίδρασή της σε όσα άκουσε και από την πλευρά της υπεράσπισης, η οποία αντιδρούσε στην προβολή εγγράφων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και έχουν ήδη αναγνωσθεί.

Επί του συγκεκριμένου αιτήματος, τακτικοί δικαστές και ένορκοι, ανακοίνωσαν μέσω της Προέδρου ότι επιφυλάσσονται να αποφασίσουν σήμερα, Δευτέρα, όταν και θα συνεχιστεί η δίκη με την αγόρευση και πάλι της συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής.

(Με πληροφορίες από το lamiareport.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα