Συνεχίζει τον «πόλεμο» ο Πάνος Καμμένος – «Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνεχίζοντας την κόντρα του με τον Νίκο Κοτζιά, κατέθεσε τελικά στην Εισαγγελία Διαφθοράς για το ζήτημα με τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών.

«Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη Εισαγγελία, γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν εκτιμά πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο για τη Βουλή,

ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε ας πάει στη Βουλή». Απαντώντας δε στις φήμες ότι ετοιμάζει βιβλίο ο πρώην υπουργός ανέφερε με νόημα: «Να κάνει πρώτα η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Τα βιβλία γράφονται μετά με ιστορικές αλήθειες και όχι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος είναι ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την εισαγγελία να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προτείνει σειρά μαρτύρων στην εισαγγελία για να καταθέσουν, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα